Най-бързите WordPress теми

Най-бързите WordPress теми от Power Web - Powweb.bg

Най-бързите WordPress теми за вашия сайт:

  • Харесали сте си тема за вашия WordPress сайт, но не отговаря на спецификациите на избрания хостинг или ви се струва твърде бавна? Е, този проблем със сигурност ще бъде решен, ако разгледате списъка, с “Най-бързите WordPress теми”. Получавате качество, responsive дизайн и десетки функции, без да се отнема от скоростта, с която се отварят страниците на сайта.
  • Бързината е един от признаците, създаващ впечатление сред посетителите на вашия блог, личен/корпоративен сайт. Ако не предоставите светкавичен достъп до услугите си, ще загубите потенциални клиенти. Бързината е също и фактор за индексиране. Нека да разгледаме кои са най-бързите теми в средата на 2018-та година, ако сте се спрели на WordPress.

Generatepress – Безплатна версия.

Сайт и демо.

Безспорно това е един от най-качествените варианти, справящ се отлично с бавното зареждане и лошата оптимизация. Ако търсите изчистен, но мултифункционален темплейт, Generatepress е правилното решение за вас. Темата е подходяща за изграждане на лични блогове и фирмени уеб сайтове. Има безплатна версия, която е удачен избор за малки проекти, но няма да задоволи нуждите ви, ако решите на по-късен етап да внесете разнообразие и свежи идеи. Платеният вариант ви доставя всичко, което може да си пожелаете от една WordPress тема за блог. Тя пристига при вас с допълнителни 15 модула, които може да активирате и деактивирате, в зависимост от фактора им на използване. По този начин свеждате до минимум тежестта на сайта и покачвате скоростта му на зареждане.

Astra – Безплатна версия.

Сайт и демо.

Като изявен фаворит за първото място, сме поставили продуктът на Brainstorm force. Astra е олекотена WordPress тема, придаваща красив и стилен вид на всеки уеб проект. Предлага се напълно безплатно, а и в комплект към нея идват бонус разширения, осигуряващи максимална функционалност и пълно покритие в търсачките. Темата е адаптивна към различни видове сайтове. Благодарение на допълнителните PRO разширения, които се закупуват отделно, Astra може да се пригоди както към стандартни корпоративни страници, така и към онлайн магазини, сайтове за ревюта на продукти, филми и книги, модерно изглеждащи лични блогове и т.н. Темата усвоява всички WordPress функции, но запазва отлична скорост на зареждане, която трудно, ще превиши лимита от 1 секунда.

SCHEMA WordPress – 35$.

Сайт и демо.

Schema е една от най-нашумелите WordPress теми, поради изчистения си дизайн и адаптацията към различни видове устройства. Ако отворите демото, което е публикувано в Mythemeshop, ще забележите два блог варианта, както и персонализиран онлайн магазин. Default темата е малко по-натоварена, тъй като включва допълнителни разширения и изображения. Подходяща е за хостинг планове с по-голямо дисково пространство и оперативна памет от минимум 1 GB (RAM). Темата е SEO френдли, с включени рейтинг за вашите постове. По този начин ще придадете по-голяма тежест на публикациите, индексирани от търсачките. Проучвания показват, че сърфиращите в Google най-често отварят линкове, които имат рейтинг към себе си. Един добър вариант да увеличите броя на бъдещите ви посетители. Schema е на цена от 35$, но със своята мултифункционалност тя ви спестява време и последващи инвестиции, свързани с оптимизация и закупуване на разширения.

OceanWP – Безплатна версия.

Сайт и демо.

Не, класацията с най-бързите WordPress теми не приключва дотук. Идва ред на OceanWP, тема, достъпна за безплатно сваляне от официалния сайт на WordPress. За разлика от десетки други темплейти, OceanWP се вгражда изключително лесно от непрофесионалисти, без да се налага допълнителна модификация. Предложенията отново са две – безплатна и премиум версия. Първият вариант идва при вас със 7 разширения, включващи персонализиран слайдър, опция за споделяне в социалните мрежи, бързо вграждане на съдържание и джаджи, както и приставка, показваща последните постове. Платената тема ви предоставя още 11 инструмента, служещи за създаване на максимално устойчив и удобен за използване сайт. Повече за премиум плъгините ще откриете в официалния сайт на OceanWP.

Skin – Безплатна версия.

Сайт и демо.

И последната пета позиция сме запазили за безплатната WordPress тема – Skin. Тя не отстъпва по скорост на останалите теми в списъка, но функциите й са със значително по-малка бройка. Въпреки това, може да откроим няколко фантастични възможности, които й придават независимост, а и не изискват допълнителна инсталация на плъгини. В комплект с безплатната тема идват 3 различни стила на оформление, цялостна поддръжка на WooCommerce, както и обстойно персонализиране, обхващащо всички детайли. Skin е гъвкава тема, придаваща светкавична скорост и приятен интерфейс.

Знаем колко е трудно да стигнете до заключителния етап в избора на подходяща WordPress тема. Това се дължи на високите критерии, които биват поставени, но те са напълно оправдани и вие сте задължени да ги следвате. Дизайнът на един сайт, а и неговата функционалност са критерии, които определят по-нататъшното развитие на проекта. Увеличете прилива на нови потребители, използвайки най-бързите WordPress теми, които ще осигурят мигновен и надежден достъп до вашите услуги.

Доверете ни се, за вашият: WordPress базиран проект, Ние ще изберем подходящата за вас тема.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *